SKO OG TØJ

At løbe er en ideel motionsform – den kan dyrkes næsten hele året, hvor du end befinder dig, tilpasset hvor megen tid, du har. Og så er den billig. Især i Valløby Motion

Under rubrikken Forside finder du Løber til løber. Her har Lars og Hans skrevet om deres mangeårige erfaringer med køb af sko og tøj. Her er et lille resumé:
Løbesko og -tøj er et individuelt valg med lige så mange meninger, som der er mærker. Markedet er desuden modepræget, så i en sæson er skomærke XX sagen, i næste sæson er det derimod YY. Det er værd at huske på, at der altid er gode udsalgskøb, og at den sko, der i går var verdens bedste, ikke pludselig er blevet dårlig, fordi der er kommet en ny udgave på markedet. Ofte er det kun farven, der har skiftet. Bemærk også at alle skomærkere har en gennemprøvet basismodel til en fornuftig pris. Nike har fx Pegasus og Asics 21XX. Vil du undgå skader, er det 100% vigtigt at få testet sin løbestil på et videofilmet løbebånd hos en seriøs forhandler. Det sparer dig også for dyre fejlkøb. Skotest findes på www.runnersworld.com.  

 

 www.koege.sportmaster.dkKaiser sport tilbyder en omhyggelig analyse af løbestil, årsager til skader m.m.

Se mere her !

Klik her for at få dit eget GoMINIsite