Valløby Motion indleder sæsonen 2018 lørdag, den 10. marts kl. 14.00 og slutter lørdag, den 20. oktober om eftermiddagen med festlig komsammen.
Det bliver til i alt 33 lørdage.

SÆSONSTART 10. MARTS 11-03-2018

Mere end 50 medlemmer mødte til start, da Valløby Motion skød den 29. sæson i gang.

Det var ikke det lune forårsvejr, der trak folk af huse, da motionsklubben i Valløby åbnede sæsonen i lørdags med en temperatur på 0 grader og en noget kølig vind fra øst. Helt præcist 51 løbere var klar til den første løbetur i klubbens 29. sæson, alle var godt pakket ind og efter en god opvarmning blev der løbet på de forskellige ruter.
 

Mange af medlemmerne har trænet vinteren igennem og er i rigtig god form - på første træningsdag blev der tilbagelagt over 250 km. Der har været flere løb vinteren igennem, som medlemmerne har deltaget i, blandt andet har Preben Hansen løbet Tokio maraton den 25. februar i tiden 3.56,32 - flot start på det nye år.
 

Til alle dem der ikke nåede første træningsdag, der er altid plads til jer, bare mød op en lørdag i Præstegården i Valløby kl. 14 og få en god oplevelse sammen med Vallø-berne.
 

Sæsonen er lang med mange løb både i ind og udland. Klubbens første arrangement er Sportmaster Kvindeløb i Solgårdsparken i Strøby Egede den 23. maj kl. 18.30 samt første afd. af klubmesterskabet i Valløby den 16. juni

Så alle løbevenner: Foråret er på vej, fat løbeskoene og kom og løb med, vi har det godt, du får det bedre.
Vil du vide mere om Valløby Motion se på www.valloebymotion.dk

 

Jørgen Møller Jensen
20808313

SE FLERE BILLEDER HER.
OPSTART DEN 3.MARTS 2013

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte Jørgen Møller Jensen på E-mail:

valloeberne@gmail.com

Klik her for at få dit eget GoMINIsite