Valløby Motion indleder sæsonen 2018 lørdag, den 10. marts kl. 14.00 og slutter lørdag, den 20. oktober om eftermiddagen med festlig komsammen.
Det bliver til i alt 33 lørdage.

Flot sæsonstart i Valløby Motion
Over 50 mødte op til sæsonstarten i Valløby Motion. Med 54 motionister til start i det flotteste forårsvejr i marts måned i mands minde, blå himmel og stille vejr med 8 graders varme fik motionsklubben i Valløby den bedst tænkelige start på sin 28. sæson. Mange af medlemmerne har trænet vinteren igennem.
​På første træningsdag blev der løbet/gået 305 km. Mange er allerede i god form til de mange løb, der allerede er i gang nu og henover sommeren. Og til alle dem, der ikke nåede første træningsdag, der er altid plads til jer, bare mød op en lørdag i Præstegården i Valløby kl. 14.00 og få en god oplevelse sammen med Vallø-berne. 
Sæsonen er lang med mange løb både i ind og udland, og tænker man lokalt, er der Sportmaster Kvindeløb fra Solgårdsparken i Strøby Egede den 24. maj, første afd. af klubmesterskabet i Valløby den 10. juni, Valløby Løbet den 23. september samt anden afd. af klubmesterskabet den 21. oktober med efterfølgende afslutning.
​Så nu er der ingen undskyldning længere, alle løbevenner fat nu løbeskoene, foråret er kommet , vi har det godt, du får det bedre.

 
 
Jørgen Møller Jensen
SE FLERE BILLEDER HER.
OPSTART DEN 3.MARTS 2013

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte Jørgen Møller Jensen på E-mail:

valloeberne@gmail.com

Klik her for at få dit eget GoMINIsite