Onsdag, den 27. maj kl. 18.30

INDBYDER SPORTMASTER i Køge. Kvinder i alle aldre til at deltage i motionsløb i området omkring Solgårdsparken, Stevnsvej 26, Strøby Egede, 4600 Køge og Tryggevælde Ådal.

Tag dine veninder eller arbejdskolleger med til en rask tur. Du kan gå eller løbe 4,4 km eller 7,5 km, det vigtigste er at være med og have det sjovt.

Tilmelding starter fra mandag den 16. marts 2020 i SPORTMASTER Brogade 7, 4600 Køge - online pr. 1. februar 2020        

Start gebyr kr. 160.00 incl. T-shirt. Eftertilmelding + kr. 20.00 uden T-shirt.
 

Afhentning af start nr. og T-shirt for online tilmeldte skal afhentes på dagen fra kl. 16.00-18.00 i startområdet. Kom i god tid, da du ikke er den eneste, der skal have udleveret start nr. og bluser.

ONLINE TILMELDING HER

Tilmeld dig senest lørdag, den 24. maj 2020 på online og vær sikker at få en lækker T-shirt til en værdi af kr. ca. 250,00 fra CRAFT.

Eftertilmelding efter den 24. maj og frem til løbsdagen kan kun ske hos SPORTMASTER Køge.

Det er 15.gang, at der løbes/gås, trettende gang fra Solgårdsparken. Der er en fantastisk ramme om arrangementet, hvor der er mulighed for en rigtig hyggelig aften sammen med familie, venner eller kolleger. Sidste år deltog ca. 700 kvinder i løbet.
Solgårdsparkens venner stiller grill til rådighed samt sælger kaffe, kager, is, øl, vin og vand til rimelige priser (der må ikke medbringes drikkevarer i parken).
Efter løbet udleveres der vand og frugt til alle, og der er præmier og pokaler til de tre første blandt løbere/gående samt et væld af lodtrækningspræmier fra SPORTMASTER blandt alle, der har deltaget.
Så alle piger - nu er det bare med at få fat i veninderne og få meldt til.
Det er som sædvanlig Valløby Motion, der står for den tekniske afvikling af arrangementet, klubben stiller med en masse frivillige hjælpere, så det hele kan afvikles uden problemer, og alle pigerne kan få en god aften.

 


Klik her for at få dit eget GoMINIsite