KLUBBENS EGNE  arrangementer.

To gange i sæsonen afholdes klubmesterskaber på en bakket 5 km-rute i selve Valløby. Der afsluttes med præmier, øl, vand og chokolade. 

 FORSLAG TIL LØB I 2021
 Kære VALLØ-ber,


er du/i interreseret 
i at deltage i et løb så find det via dissse links.

Motionskalenderen, Motion DanmarkDansk Firmaidræt samt Vores pulskan kun læses på nettet. BEMÆRK at tilmelding til alle Spartas løb skal foregå via deres hjemmeside www.sparta.dk. I Trimguiden er ikke anført noget tidspunkt for seneste tilmelding, men regn med en uge.

På vores egen hjemmeside findes der henvisninger til gode hjemmesider om løb, løbetræning, brevkasse “Løber-til-løber” og meget mere, bl.a. www.dourun.dk. Hjememsiden www.motion-online.dk har gode råd om skader, kost, træningsmetoder osv. Den er ikke kommerciel, har basis på Rigshospitalet, så det er fornuftig snak og ikke reklame.

Hvis du har problemer med sko og træningsskader eller blot vil have god rådgivning om sko. Se under Grej og træning på denne hjemmeside.


 Men vigtigst af alt: Valløby Motion begynder lørdag den 07. marts KL. 14.00 og slutter lørdag den 23. oktober.

KONTINGENT FOR 2021.

Børn til og med 10 år gratis,
fra 11 år til og med 14 år 100 kr.
fra 15 år 200 kr.

for ca.33 lørdage.

TIL TOPPEN

KVINDELØB
SPORTMASTER Kvindeløb onsdag, den 25. august 2021

SPORTMASTER i Køge indbyder Kvinder i alle aldre til at deltage i motionsløb i området omkring Solgårdsparken, Stevnsvej 26, Strøby Egede, 4600 Køge og Tryggevælde Ådal.

Tag dine veninder eller arbejdskolleger med til en rask tur. Du kan gå eller løbe 4,4 km eller 7,5 km, det vigtigste er at være med og have det sjovt.

Tilmelding starter fra mandag, den 14. juni 2021 i SPORTMASTER Brogade 7, 4600 Køge - online pr. 1. marts 2021.    TILMELD JER HER    

Startgebyr kr. 160.00 incl. T-shirt. Eftertilmelding + kr. 20.00 uden T-shirt.

Afhentning af start nr. og T-shirt for online tilmeldte skal ske på dagen fra kl. 16.00-18.00 i startområdet. Kom i god tid, da du ikke er den eneste, der skal have udleveret start nr. og bluser.

Tilmeld dig senest mandag, den 23. august 2021 online og vær sikker at få en lækker T-shirt fra CRAFT til en værdi af kr. ca. 250.00.

Eftertilmelding efter den 23. august og frem til løbsdagen kan kun ske hos SPORTMASTER Køge.

Første løber i mål i hver gruppe er vinder

TIL TOPPEN

TIL TOPPEN
TIL TOPPEN
TIL TOPPEN
TIL TOPPEN
Klik her for at få dit eget GoMINIsite